Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný perník s čokoládou

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 183 kJ /
3 868 kcal
Bílkoviny63,61 g
Tuky194,94 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy447,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřeji na 170 stupňů.


Vejce ušlehám s olejem do pěny a postupně přidám všechny sypké ingredience.
Nakonec přiliji mléko a přidám nahrubo nastrouhaná jablka. Krok 2: Čokoládu nasekám a vmíchám do hotového těsta. Krok 3: Vliji do vymazané formy a peču cca 30 minut.
Zkusím špejli, která by měla být suchá.

TIP: Jakou mouku dát do litého perníku

Zveřejněno 3. 5. 2021

Poznámka autorky Michaela.Koc

Forma - 35x25 cm

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný perník s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BwOQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný perník s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BwOQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Jednoduchý recept, sladila jsem medem a byla pochválena, děkuji
:yes:

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr třtinový, prášek do pečiva, jablko, vejce, kakao, koření do perníku, olej slunečnicový, mléko, čokoláda

Přidat fotografie receptu