Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 084 kJ / 2 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,01 g |
| Tuky | 34,32 g |
| Vláknina | 287,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,41 g |
| Sůl | 16,30 g |
| Sacharidy | 328,69 g |
Postup přípravy
Upečený chléb vložíme na mřížku, aby vychladl. Krájíme, až je úplně vychladlý.
Zveřejněno 5. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chleba bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/POgA
Moje poznámka
Kváskový chleba bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/POgA
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 21 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 25 minutami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 1 hodinou
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 4 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 5 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 5 hodinami
Suroviny:
kvásek,
chléb,
voda,
směs chlebová,
směs chlebová,
psyllium,
jitrocel,
olej,
sůl,
cukr,
koření chlebové,
ocet,
Komentáře (4)
Každopádně vzhledem k tomu, že doma máme taky jednoho celiaká, tak chléb velice chválím, vypadá krásně. Protože co si budeme povídat, bezlepkové pečení chlebů, housek a rohlíků, to je hotová alchymie, aby se to dalo jíst i druhý den.Možná se po stopadesáté pokusím udělat bezlepkový kvásek, který se mnou nechce kamarádit