Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňáky bez mouky (low carb)

Kysané zelí je zárukou vitamínů. V tomto receptu je smícháno s mozzarellou a vajíčky. A kdo si drží linii, uvítá jistě zahuštění směsi pomocí lahůdkového droždí, které je bohaté na bílkoviny, vlákninu a vitamíny.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lidunka Lidunka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 298 kJ /
788 kcal
Bílkoviny69,72 g
Tuky34,24 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 4,46 g
Sůl10,84 g
Sacharidy40,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí necháme pořádně okapat. Mozzarellu nastrouháme, smícháme se zelím a přidáme k nim další suroviny. Vše pořádně promícháme. Krok 2: Na plech vystlaný pečicím papírem pokládáme placky z této směsi. Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C dozlatova.

TIP: Lahůdkové droždí v kuchyni. Jak jej lze používat?

Zveřejněno 5. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňáky bez mouky (low carb)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y1rA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňáky bez mouky (low carb)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y1rA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Moc dobré, studené i teplé, k tomu pikantní omáčka ....<3

magdalenka: Já peču na sucho:-)

Prosím, pečieme na papieri "iba tak" - teda na sucho, bez oleja?

Suroviny:
zelí kysané, vejce, sýr mozzarella, sůl, pepř mletý, droždí lahůdkové

Přidat fotografie receptu