Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatý salát z červené řepy s bílým jogurtem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Středně náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie860 kJ /
206 kcal
Bílkoviny15,84 g
Tuky7,24 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 30,12 g
Sůl75,13 g
Sacharidy17,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve zavaříme řepu, 4 kg kupuji, abych si udělala trochu zásobu.
Řepu předvařím asi 3/4 hodiny až 1 hodinu, oloupu, nakrájím na nudličky a naskládám do sklenic s proužky cibule a hrstí křenu. Zaliji nálevem těsně pod okraj a zavíčkuji. Naskládám do hrnce s utěrkou na dně, vodou kousek pod víčko a pod poklicí přivedu k varu. Vařím dvě minuty a stáhnu plamen. Po minutě vypnu a po dalších dvou vyndám a postavím víčkem dolů. Zbylý lák naliji do zavírací sklenice a použiji příště. Krok 2: Všechny suroviny na salát smíchám a posypu mladou rukolou.

Zveřejněno 7. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatý salát z červené řepy s bílým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0WE5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatý salát z červené řepy s bílým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0WE5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibulka jarní, jogurt bílý, koření bylinkové máslo, koření italské bruschetta, sůl, pepř, rukola, voda, bobkový list, pepř, koření nové koření, fenykl, sůl, cukerin, semínka hořčičná, ocet

Přidat fotografie receptu