Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gregusa Gregusa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie874 kJ /
209 kcal
Bílkoviny10,11 g
Tuky17,76 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy2,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Květák rozebraný na růžičky vaříme v osolené vodě s masoxem a hrstí krupice do měkka. Krok 2: Do polévky vidličkou vmícháme syrové vejce, chvilku povaříme, dochutíme maggi, celerovou natí a špetkou muškátu. Krok 3: Nakonec do hotové polévky dáme lžíci másla.

Zveřejněno 14. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Omyp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Omyp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
květák, voda, krupice, vejce, masox, sůl, maggi, květ muškátový, nať celerová, máslo

Přidat fotografie receptu