Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Baudyho boršč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Baudy Baudy

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 574 kJ /
376 kcal
Bílkoviny14,92 g
Tuky4,01 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy56,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve uvaříme vývar z mas ve větším hrnci - cca 1,5 hod, přidáme bobkový list a nové koření. Krok 2: Maso vyndáme spolu s kořením, nakrájíme ho na kousky a vložíme zpět. Přidáme nakrájené brambory a vaříme do změknuti. Krok 3: Na pánev vložíme kousek sádla a přidáme cibulku, necháme zesklovatět, přidáme nakrájenou zeleninu, hlávkové zelí a červenou řepu, dusíme 10 minut. Krok 4: Zeleninu z pánve vložíme do polévky a chvilku vaříme. Nakonec uděláme trochu záklechtky z hladké mouky a vody a trošičku zahustíme, provaříme.
Podle chuti přidáme sůl, pepř, sójovou omáčku, petrželku, popřípadě kdo má rád sladší, trošku cukru.

Zveřejněno 16. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Baudyho boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/10rR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Baudyho boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/10rR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí hlávkové, petržel, mrkev, rajče cherry, celer, bobkový list, brambory, koření nové koření, bujón, sádlo, cibule, sůl, pepř, petrželka, řepa červená, mouka hladká, omáčka worcesterová

Přidat fotografie receptu