Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Pokud máte chuť na sladkou snídani, vyzkoušejte upéct tuto rychlou, klasickou dvoubarevnou bábovku. Příprava je snadná a navíc bez vážení, protože jde o hrníčkový recept. Podávejte ji posypanou moučkovým cukrem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 115 kJ / 4 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,36 g |
| Tuky | 153,37 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 646,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Moje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 50 minutami
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 6 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 7 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)
Alobalem jsem také nikdy neprikrivala
Chtěla jsem se zeptat mohu formu vymazat máslem a vysypat hrubou moukou? A zda mám vršek přikrýt alobalem, aby byl jakoby ten spodek rovný? Moc děkuji předem za odpověď. Jeanines