Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masovo-brynzové kuličky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 141 kJ /
2 424 kcal
Bílkoviny165,68 g
Tuky186,73 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 819 mg
Sodík 4,56 g
Sůl11,38 g
Sacharidy20,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso, nastrúhaný syr, vajce, nadrobno nasekanú cibuľu a korenie dobre premiešame. Krok 2: Z bryndze robíme maličké guľôčky (priemer cca 1,5 cm, nemusia byť dokonalé).
Z mäsa odoberáme kúsky a do každého zabalíme guľôčku bryndze. Vytvoríme tak guľky s priemerom asi 4-5 cm, ktoré obalíme v strúhanke. Krok 3: Strúhankou obalené guľôčky vyprážame v oleji. Krok 4: Na omáčku orestujeme nakrájanú polku cibule, zalejeme smotanou a nadrobíme do nej Nivu. Za stáleho miešania necháme Nivu rozpustiť a omáčku zahustiť. Krok 5: Guľôčky podávame s omáčkou a zemiakmi.

Zveřejněno 7. 6. 2021

Poznámka autorky tejaja

Soľ nepoužívame. Syry a bryndza sú slané dosť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-brynzové kuličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1y0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-brynzové kuličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m1y0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, sýr tvrdý, vejce, cibule, pepř, brynza, strouhanka, cibule, olej, sýr niva, smetana, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu