Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový tvaroh

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kacca

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 430 kJ /
342 kcal
Bílkoviny28,55 g
Tuky11,95 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny rozmixujeme ve stolním mixéru/tyčovým mixérem.

Zveřejněno 26. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodový tvaroh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QYk0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodový tvaroh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QYk0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Kacca: dík za info:-*

Eja57: Agávový sirup má vyšší sladivost než cukr a zároveň má velmi příjemnou chuť. Má velmi nízký glykemický index, ale díky vysokému obsahu fruktózy, která podporuje chuť k jídlu a může vést ke tvorbě zánětů, jej není vhodné konzumovat ve větším množství.

Eja57: Ten se u nás doma usadil jako nejvhodnější varianta slazení .

Čekankový sirup má mimořádně vysoký obsah vlákniny inulín a nízký obsah cukru, tudíž je vhodný při redukčních dietách. Má stejnou sladivost jako med, ve srovnání s ním ale obsahuje až o 95 % méně cukru a o 45 % méně kalorií.

Hezká fotka s těmi sušenkami. Ale zaujal mne ten čekankovy sirup? Má to nějaký důvod? Já občas doslazuji agavovym....

Suroviny:
tvaroh ve vaničce, jahody, sirup

Přidat fotografie receptu