Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový nákyp s nivou

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 765 kJ /
1 139 kcal
Bílkoviny92,35 g
Tuky43,27 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 302 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,00 g
Sacharidy88,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené brambory nastrouháme nahrubo, přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku, nasekanou petrželku, nastrouhanou nivu. Krok 2: Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli , přidáme nakrájené maso , opečeme a vše promícháme. Krok 3: Zapékací mísu vymažeme sádlem , naplníme směsí a zapečeme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 28. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB63

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB63

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Kvety: Moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že Vám chutnalo .

Tak jsem nákyp s nivou vyzkoušela a je opravdu tak dobrý, jak jsem čekala. Udělala jsem jedinou změnu , nedala jsem česnek, ale stejně měl nákyp výbornou, trochu pikantní příchuť díky Nivĕ. Fakt moc dobrý, doporučuji

RubyRom: Moc děkuji, bude to skvělý oběd, už se těším , brambory a niva, to je přesně pro nás :-)

Kvety: děkuji, opravím to. Peču až se udělá nahoře kůrčička. Tak asi půl hodiny.

V postupu nevidím uzené maso, ale jinak je to lákavé, určitě co nejdříve udělám. Prosím , jak dlouho to pečete?

Suroviny:
brambory, pepř, majoránka, petrželka, česnek, sýr niva, cibule, sádlo, maso uzené

Přidat fotografie receptu