Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Dobrou pomazánku využijete nejen na jednohubky, ale také jako svačinu. Vyzkoušejte snadnou ředkvičkovou pomazánku, s míchanými vajíčky a šunkou, jejíž chuť vás příjemně překvapí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 162 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,75 g |
Tuky | 99,05 g |
Vláknina | 9,12 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 13,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme. Šunku nastrouháme. Ementál nastrouháme najemno.
Krok 2: Na másle orestujeme cibuli, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme a přidáme nastrouhanou šunku.
Krok 3: Vše orestujeme a přidáme vajíčka, promícháme a necháme vychladnout.
Krok 4: Vmícháme nastrouhaný ementál a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 1. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jE0P
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jE0P
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 13 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
radbastim před 1 minutou
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 40 minutami
Nudle se smetanou, koprem a uzeným lososem
Neregistrovaný před 57 minutami
Zelňačka (klasika)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sépiové špagety s marinovaným lososem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 2 hodinami
Celerový salát s ořechy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tvarohová rybičková pomazánka
Neregistrovaný před 5 hodinami
Míša řezy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
šunka,
sýr ementál,
tatarská omáčka
Komentáře