Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 986 kJ /
475 kcal
Bílkoviny62,60 g
Tuky8,89 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy33,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemno. Podlijeme trochou vývaru, přidáme kmín, papriku a necháme na mírném ohni dusit, než si připravíme játra. Krok 2: Játra očistíme, umyjeme a nakrájíme na plátky přibližně 0,5 cm silné. Vložíme do hrnce k cibuli a dusíme cca 10 minut. Krok 3: Ve studené vodě rozmícháme mouku a zahustíme omáčku. V případě potřeby podlijeme vývarem a dusíme ještě cca 10 minut. Nakonec osolíme. Servírujeme s rýží a na jemno nakrájeným pórkem.

TIP: Jak ochutit játra na cibulce?

Zveřejněno 2. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vW80

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vW80

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra, vývar, mouka hladká, cibule, kmín celý, sůl, paprika sušená sladká, pórek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu