Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdce na kari

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy Příprava 30 minut + vaření asi 50 - 60 minut

Příprava 30 minut + vaření asi 50 - 60 minut

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny9,33 g
Tuky12,57 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy42,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka. Krok 2: V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme. Přidáme nakrájené srdce a orestujeme, přidáme kari a uzenou papriku, nakrájenou kapii a zalijeme vývarem ze srdce. Krok 3: Pak zalijeme smetanou, ve které dobře rozmícháme mouku, provaříme a přidáme kousek másla.

Zveřejněno 6. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGO5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGO5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
srdce vepřové, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana, mouka hladká, kapie, koření kari, paprika sušená uzená, cibule, špek, máslo

Přidat fotografie receptu