Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na červeném víně s žampiony

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 368 kJ /
1 761 kcal
Bílkoviny117,14 g
Tuky102,65 g
Vláknina22,52 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,14 g
Sůl5,50 g
Sacharidy59,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozpustíme nakrájenou anglickou slaninu a přidáme nakrájenou cibuli, po chvíli vložíme nakrájená játra a orestujeme. Krok 2: Zalijeme vínem a necháme odpařit, pak přidáme protlak, na plátky nakrájený česnek, worcester, sójovou omáčku, koření, tymián, rozmarýn. Přidáme nakrájené žampiony, papriku, pórek a vývar. Krok 3: Povaříme a nakonec přidáme nakrájenou jarní cibulku.

Zveřejněno 6. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na červeném víně s žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJM5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na červeném víně s žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJM5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra vepřová, slanina anglická, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka jarní, česnek, víno červené, protlak, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sůl, pepř, tymián sušený, rozmarýn sušený, koření kari, vývar masový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu