Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petram petram

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 451 kJ /
1 064 kcal
Bílkoviny41,15 g
Tuky14,44 g
Vláknina46,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy172,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Quinou na 15 minut namočíme a důkladně propláchneme. Poté ji zalijeme 2,5 násobkem vody, osolíme a uvaříme doměkka (cca 18-20 min). Krok 2: Na rozehřátém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli. Na poslední dvě minuty restování přidáme nadrobno pokrájený česnek. Smícháme s rajčatovým pyré, kukuřicí a fazolemi, okořeníme dle chuti a promícháme s quinoou. Krok 3: Vše společně zapékáme 20 minut při 180 °C.

Zveřejněno 21. 7. 2021

Poznámka autorky petram

Další recepty na snadná veganská jídla bez lepku naleznete na mém blogu www.varimbezlepkumlekavajec.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDOx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDOx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:yes::yes: taková změna je rozhodně vítaná <3:-K

Suroviny:
quinoa, olej, cibule, česnek, fazole červené sterilované, kukuřice, pyré rajčatové, sůl, pepř, chilli, římský kmín mletý, koriandr čerstvý

Přidat fotografie receptu