Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 224 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,37 g |
Tuky | 3,13 g |
Vláknina | 32,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky.
V hluboké pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme houby, protlak a prudce orestujeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a ještě chvíli restujeme. Přisypeme kmín, obě papriky a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu. Krok 2: V trošce vody rozmícháme mouku, vlijeme k houbám, rozšleháme a vaříme společně cca 20 minut. Po deseti minutách přidáme očištěné fazolky a společně dovaříme. Fazolky by měly zůstat na skus. Krok 3: Hotový guláš posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí.
V hluboké pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme houby, protlak a prudce orestujeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a ještě chvíli restujeme. Přisypeme kmín, obě papriky a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu. Krok 2: V trošce vody rozmícháme mouku, vlijeme k houbám, rozšleháme a vaříme společně cca 20 minut. Po deseti minutách přidáme očištěné fazolky a společně dovaříme. Fazolky by měly zůstat na skus. Krok 3: Hotový guláš posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí.
Zveřejněno 2. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMDz
Moje poznámka
Houbový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMDz
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 9 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 12 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 6 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 9 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 14 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 14 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 16 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 17 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 17 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 18 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Suroviny:
houby lesní,
fazolky zelené,
cibule,
protlak,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
vývar zeleninový,
mouka hladká,
olej,
sůl,
nať cibulková
Komentáře