Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Podravka Podravka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 477 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny48,11 g
Tuky5,08 g
Vláknina12,12 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 438 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy187,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a opečeme na olivovém oleji. Krok 2: Přidáme rajčatový protlak a rýži. Zalijeme bílým vínem a necháme odpařit. Krok 3: Poté postupně přiléváme vývar a dovaříme rýži na skus. Krok 4: Na druhé pánvi na olivovém oleji orestujeme mořské plody, osolíme, opepříme a zakápneme limetovou šťávou. Rizoto by mělo mít kašovitou konzistenci. Krok 5: Na talíři rizoto poklademe orestovanými mořskými plody a dozdobíme koriandrem a měsíčky limetky. Na závěr pokapeme olivovým olejem a podáváme.
  1. Doporučujeme použít
    100% rajčatový protlak od Podravky

Doporučujeme použít 100 % Rajčatový protlak od Podravky

Zveřejněno 16. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQNW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQNW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Suroviny:
rýže arborio, protlak rajčatový, kalamáry, krevety, slávky, limetka, koriandr čerstvý, cibule, víno bílé, vývar zeleninový, pepř

Přidat fotografie receptu