Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slovenské vajíčko v misce

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 557 kJ /
372 kcal
Bílkoviny23,98 g
Tuky28,78 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 625 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy4,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bryndzu dobre rozmiešame s jogurtom alebo mliekom, horčicou, korením a žĺtkom. Krok 2: Do malej vymastenej mištičky dáme polovicu zmesi a na ňu rozklepneme celé vajíčko.
Zakryjeme druhou polovicou zmesi a posypeme jemne strúhaným syrom. Krok 3: Pečieme v rúre na 170°C dozlata. Krok 4: Podávame ineď po vytiahnutí z rúry so zeleninou a pečivom.

Zveřejněno 1. 10. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slovenské vajíčko v misce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NZvL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slovenské vajíčko v misce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NZvL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brynza, vejce, žloutek, jogurt, hořčice, pepř bílý, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu