Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký v jablečno-estragonové omáčce

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 419 kJ /
817 kcal
Bílkoviny77,78 g
Tuky26,01 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy62,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme na malé kocôčky narezané jablká a lístky estragonu. Premiešame. Krok 2: Zalejeme vínom, osolíme a na miernom ohni povaríme cca 10 minút. Podľa potreby podlejeme aj troškou horúcej vody, aby bolo omáčky dostatok. Krok 3: V troche vody rozmiešame Solamyl a omáčku zahustíme. Krok 4: Filety osolíme, jemne obalíme v múke zmiešanej s paprikou a na oleji z oboch strán osmažíme. Krok 5: Filety podávame preliate omáčkou. Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.

Zveřejněno 5. 10. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký v jablečno-estragonové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wYXz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký v jablečno-estragonové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wYXz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: ;-):-K

:-) mám sumečka moc ráda a tento recept je lákavý, budu muset vyzkoušet , díky <3:-K

Suroviny:
sumeček africký, mouka hladká, paprika sušená sladká, jablko, estragon, víno bílé, cibule, olej, solamyl, sůl

Přidat fotografie receptu