Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký na cibulové směsi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 238 kJ /
774 kcal
Bílkoviny80,33 g
Tuky25,52 g
Vláknina20,84 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy50,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety ryby obalíme v zmesi múky, papriky a soli. Na panvici na oleji opekáme z každej strany cca 6 min (podľa hrúbky filetov). Potom rybu vyberieme a udržiavame v teple. Krok 2: Na tej istej panvici opražíme na kolieska narezané cibule, osolíme, okoreníme a podlejeme trochou šťavy z kompótu. Necháme prejsť varom (cibuľa musí ostať chrumkavá).
Nakoniec vložíme aj mandarinky a necháme už len prehriať. Krok 3: Na tanieri podávame filety sumčeka s cibuľovou zmesou.
Ako prílohu zvolíme akékoľvek zemiaky.

Zveřejněno 31. 10. 2021

Poznámka autorky tejaja

Namiesto sumčeka afrického môžeme použiť aj filety inej ryby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký na cibulové směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7NYw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký na cibulové směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7NYw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sumeček africký, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, olej, cibule, cibule červená, česnek, kompot mandarinkový, pepř bílý, sůl

Přidat fotografie receptu