Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 023 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 15,31 g |
Vláknina | 11,16 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 16,31 g |
Postup přípravy
Vaříme, dokud není mrkev měkká. Poté přidáme řepu. Krok 3: Vše rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do talíře přidáme 2 polévkové lžíce zakysané smetany a čerstvý kopr nebo petrželku.
Zveřejněno 11. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené řepy a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Ml
Moje poznámka
Polévka z červené řepy a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Ml
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
Creativewoman před 34 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 50 minutami
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 1 hodinou
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 12 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 14 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 14 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 14 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 15 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
mrkev,
cuketa,
petržel,
celer,
smetana zakysaná,
kopr čerstvý,
voda,
bujón zeleninový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře