Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tousty s candátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 809 kJ /
1 149 kcal
Bílkoviny111,48 g
Tuky70,96 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 546 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy15,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme vajíčka, osolíme a opepříme a umícháme na hustotu, jakou máme rádi. Krok 2: Filety z candáta osolíme a opepříme, nakrájíme na 8 dílků a pečeme na másle z obou stran. Krok 3: Bagetu nakrájíme našikmo na 8 kousků. Opečeme je po obou stranách na olivovém oleji. Každý dílek bagety potřeme česnekem. Krok 4: Na opečené bagetky rozdělíme míchaná vejce, poklademe opečenou rybou a ozdobíme plátkem rajčátka.

Zveřejněno 8. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty s candátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ry5B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty s candátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ry5B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bageta, candát, česnek, olej olivový, máslo, cibule, vejce, sůl, pepř, rajče

Přidat fotografie receptu