Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 282 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 60,47 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 98,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme smetanu s cukrem moučka i vanilkový cukr a mouku. Přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu, odstavíme z plotny a přidáme oříšky a ovoce a necháme vychladit.
Krok 2: Na plech s pečícím papírem tvoříme lžící z připravené směsi kupičky (placičky) a pečeme při 180°C do zlatova. Po vychladnutí namáčíme spodní část placiček do rozpuštěné čokolády.
Zveřejněno 13. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové marokánky od Zebry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7M
Moje poznámka
Bezlepkové marokánky od Zebry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vK7M
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 3 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 21 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 minutami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 56 minutami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 1 hodinou
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 2 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 3 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 5 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 6 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 8 hodinami
Suroviny:
mouka rýžová,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
smetana,
oříšky,
ovoce sušené,
ovoce kandované,
poleva čokoládová
Komentáře