Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 799 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,12 g |
Tuky | 63,78 g |
Vláknina | 14,41 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,11 g |
Postup přípravy
Asi třetinu masa vyndáme stranou. Zbytek rozmixujeme ponorným mixérem a vrátíme zpět k vaření.
Přidáme pepř, kardamom nebo kari (pak má polévka přidanou chuť), česnek, ev. sůl. Lehce provaříme a přidáme nakonec posekaný kopr. Krok 3: Nazpět do polévky vložíme rozdrobené filé (kosti pryč! ). Lze přidat kousek másla. Na talíř dáme trochu kysané smetany, zalijeme polévkou a můžeme posypat petrželkou.
Zveřejněno 22. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka - nejen vánoční - z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyr5
Moje poznámka
Polévka - nejen vánoční - z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyr5
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
mrkev,
celer,
máslo,
kardamom,
česnek,
pepř bílý mletý,
sůl,
smetana zakysaná,
petrželka
Komentáře