Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnková jablečná buchta s tvarohem

Milujete hrníčkové buchty a recepty na ně? Tak hned můžete vyzkoušet jednu voňavou s jablíčky a jemným tvarohem uprostřed. Je snadná, rychlá a lahodná. Potěšte rodinu moučníkem k víkendové kávě i blízké u odpoledního čaje.

Hodnocení receptu je 3,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jestedka

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 023 kJ /
5 025 kcal
Bílkoviny133,26 g
Tuky173,95 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 649 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy716,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme v hladké těsto, nakonec přidáme nastrouhaná jablka. Kdyby těsto bylo moc husté tak přidáme trochu mléka. Krok 2: Na vysypaný plech si nalijeme polovinu těsta, na to vylijeme tvaroh a druhou polovinu těsta poklademe na tvaroh. Krok 3: Pečeme do zlatova ve vyhřáté troubě cca na 180st. cca 30-40 min dle trouby
Vršek můžete pak pocukrovat

Jak využít jablka v kuchyni

Zveřejněno 7. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnková jablečná buchta s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQAD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnková jablečná buchta s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQAD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Recept super👍rychlá buchtička, levná, jednoduchá a hlavně výborná. Stále je vláčná.
Prostě mňam 😋

Moc děkuji za recept,buchta rychlá a výborná :yes:

Snadný na přípravu a chuťově výborný :-K

magdalenka: Ano dala jsem 2x 250 (ty vaničky)

Doplníš, prosím, koľko tvarohu dávaš? 2 x 250 g?

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, cukr vanilkový, cukr skořice, jablko, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, rozinky, tuk, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu