Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykvová polévka s růžičkovou kapustou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 301 kJ /
789 kcal
Bílkoviny22,36 g
Tuky32,57 g
Vláknina43,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji restujeme asi 2 minúty na polkolieska nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky narezané šampiňóny, nasekaný zázvor a cesnak. Krok 2: Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel, na kocky nakrájané zemiaky a tekvicu a opäť restujeme asi 3 minúty. Krok 3: Osolíme, pridáme čierne korenie, vetvičku tymiánu a bobkový list. Zalejeme vodou na potrebnú hustotu polievky a pomaly varíme 20 minút. Krok 4: Vyberieme bobkový list a vetvičku tymiánu. Krok 5: Olivový olej premiešame s kurkumou a na tanieri polievku pokvapkáme týmto olejom a posypeme čerstvými lístkami majoránky.

Zveřejněno 15. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvová polévka s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LMyX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvová polévka s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LMyX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tykev, kapusta růžičková, žampióny, cibule, brambory, česnek, zázvor, olej, olej olivový, bobkový list, pepř celý, kurkuma, tymián, majoránka čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu