Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburská kýta s domácím knedlíkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 024 kJ /
1 440 kcal
Bílkoviny171,55 g
Tuky57,50 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,45 g
Sacharidy51,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso protáhneme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme. Krok 2: V kastrole rozehřejeme olej s máslem a opečeme zbytek slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme a přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a koření, vše chvíli opékáme, pak vložíme maso a ze všech stran opečeme. Krok 3: Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a zabalíme do alobalu, aby nevyschlo a omáčku rozmixujeme i s kořením, jen bobkové listy vyjmeme. Krok 4: Omáčku dochutíme pepřem, cukrem, citronem nebo octem a hořčicí. Nakonec vlijeme smetanu, ve které dobře rozmícháme mouku a provaříme. Krok 5: Podáváme s domácím knedlíkem.

TIP: Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava

Zveřejněno 26. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hamburská kýta s domácím knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OVKL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hamburská kýta s domácím knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OVKL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Moc děkuji:-K

:-) <3:yes: také tak dělám ale tak krásnou nemám :yes: paráda :-K

Suroviny:
kýta vepřová, okurky sterilované, párky, slanina anglická, sůl, zelenina kořenová, bobkový list, pepř, koření nové koření, cibule, hořčice, smetana, mouka hladká, ocet, cukr, máslo

Přidat fotografie receptu