Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi se špenátem a lososem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 491 kJ /
1 790 kcal
Bílkoviny65,97 g
Tuky89,32 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 2,95 g
Sůl7,36 g
Sacharidy178,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososa omyjeme, na plechu osolíme, opepříme a postříkáme lehce olejem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 220 °C přibližně 15 minut. Krok 2: Mezitím si ve vodě uvaříme gnocchi. Krok 3: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli se slaninou, přidáme několik hrstí baby špenátu a nasekaný česnek. Můžeme podlít trochou vody a necháme špenát zavadnout. Přidáme smetanu, trochu sýra a hotové gnocchi. Krok 4: Okořeníme, hotového lososa roztrháme vidličkou a vmícháme do směsi.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 12. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi se špenátem a lososem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dp5x

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi se špenátem a lososem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dp5x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
gnocchi, losos, špenát baby, cibule, česnek, olej, sůl, pepř, slanina, smetana ke šlehání, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu