Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočka beluga s treskou na česneku

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 349 kJ /
1 757 kcal
Bílkoviny124,19 g
Tuky10,85 g
Vláknina99,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy243,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čočku přebereme a propláchneme. Nemusíme předem namáčet. Zalijeme vodou, přidáme bobkový list a vaříme asi 25 minut. Před dokončením osolíme. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme nakrájenou cibuli, papriku a jarní cibulku. Osolíme, opepříme a orestujeme. Z hotové čočky vylijeme vodu a vmícháme do ní orestovanou zeleninu. Krok 3: Tresku osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého oleje s máslem. Česnek nakrájíme na plátky a přidáme k rybě. Tresku opečeme z obou stran.

TIP: Ryby v naší kuchyni - recepty z kapra, pstruha nebo lososa? Stačí si vybrat

Zveřejněno 26. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočka beluga s treskou na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9q5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočka beluga s treskou na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji:-K

:-)<3:yes::yes:pěkný recept :yes::-K

Suroviny:
čočka, sůl, pepř, bobkový list, cibule, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, olej, treska, sůl, pepř, olej, máslo, česnek

Přidat fotografie receptu