Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Namísto vína můžeme použít citrónovou šťávu. Krok 3: Na talíři posypeme petrželkou.
Podáváme s bílým pečivem nebo suchou topinkou.
Zveřejněno 8. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Moje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 20 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 7 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 8 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 8 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 8 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 10 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 10 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 12 hodinami
Suroviny:
žampióny,
máslo,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šťáva citronová,
nať petrželová
Komentáře (3)