Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový salát se zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 934 kJ /
940 kcal
Bílkoviny17,50 g
Tuky6,75 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy200,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži předem uvaříme s cibulí a 4 hřebíčky, pak ji necháme vychadnout. Cibuli s hřebíčky odstraníme. Krok 2: Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Zeleninu přidáme k rýži, zakápneme citronem, přidáme špetku cukru, soli, pepř a olej. Krok 3: Vše promícháme a necháme chvilku v chladu, podáváme k různě upravenému masu nebo jako samostatný salát. Krok 4: Zeleninu lze zvolit podle chuti nebo zásob a v množství podle potřeby,

TIP: Jarní saláty - nejlepší recepty

Zveřejněno 17. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwwD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwwD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, koření hřebíček, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, mrkev, cibulka zelená, petrželka, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, cukr, olej, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu