Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované lososové filety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min plus čas na odležení

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, plus čas na odležení)

Suroviny pro 2 porce

Podle velikosti může být porcí více.

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 000 kJ /
478 kcal
Bílkoviny2,02 g
Tuky44,87 g
Vláknina4,59 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve větší hlubší míse si smícháme ingredience na marinádu. Očištěné filety marinádou potřeme a necháme odležet alespoň hodinu v chladu. Krok 2: Na pánvi při střední teplotě rozpustíme máslo, odleželé filety smažíme nejprve kůží dolů, jakmile je kůže mírně nahnědlá do křupava, filety obrátíme a dosmažíme i z druhé strany. Krok 3: Losos by měl mít jemně narůžovělou barvu, ale nesmí být nedosmažený. Podávala jsem s opečenými brambory a olivami.

Zveřejněno 4. 6. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované lososové filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRjk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované lososové filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRjk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos, máslo, koření provensálské, olivy zelené, česnek, sůl, pepř bílý mletý, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu