Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková chuťovka z červené řepy

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

houba houba

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie503 kJ /
120 kcal
Bílkoviny0,72 g
Tuky12,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy2,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrovou řepu oloupu a nastrouhám na malých nudličkách. Krok 2: Utřu nožem česnek, aby byl úplně jemný a vmíchám do nastrouhané řepy. Krok 3: Zamíchám do řepy lžíci majolky , ochutnám, osolím, eventuelně přidám trochu bílého pepře. Krok 4: Nasucho opečenou topinku pomažu pomazánkovým máslem (není nutno), navrstvím řepu a užívám si. Zkuste si to, nemá chybu!

Zveřejněno 19. 6. 2022

Poznámka autorky houba

Z jedné, dost malé řepy jsem měla dvě topinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česneková chuťovka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r69J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česneková chuťovka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r69J

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Díky za tak skvely koment, treba se budou i dalsi inspirovat?

Mooooc dobré :-) konečně recept, kde nemusím řepu vařit :-) a chutná to celé rodině :-) děkuji za inspiraci :-K

Suroviny:
řepa červená, česnek, majonéza, sůl

Přidat fotografie receptu