Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s bylinkovou krustou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 565 kJ /
1 091 kcal
Bílkoviny8,64 g
Tuky96,18 g
Vláknina7,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy44,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokud chceme podávat s bramborem, uvaříme je do měkka, dochutíme bazalkou. Krok 2: V misce promícháme pažitku, petrželku, nastrouhanou mrkev, strouhanku, pepř a špetku soli. Rybí filety potřeme olejem a vložíme do pekáčku. Nahoru navrstvíme bylinkovou směs, která vytvoří krustu. Asi 15 minut pečeme v troubě rozehřáté na 220 °C. Krok 3: Mezitím rozmixujeme v mixéru bazalku, olivový olej, ocet, česnek a sůl a připravíme zálivku. Krok 4: Rybu podáváme pokapanou zálivkou, citronovou šťávou a posypanou petrželkou.

Zveřejněno 20. 6. 2022

Poznámka autora rizekB

Kuchyně šetrná k planetě

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s bylinkovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2q88

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s bylinkovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2q88

Suroviny:
pažitka, petrželka sušená, mrkev, strouhanka, pepř černý, sůl, olej olivový, ocet vinný bílý, česnek, citron, bazalka čerstvá, petrželka

Přidat fotografie receptu