Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Meloun s feferonkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 028 kJ /
1 680 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32,04 g
Sůl80,00 g
Sacharidy420,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev. Krok 2: Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 minut při 80°C.

Zveřejněno 10. 8. 2009

Poznámka autorky maris

Podáváme ledově vychlazené, pozor - je to dost ostré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Meloun s feferonkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQWO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Meloun s feferonkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQWO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

:-O:-O:-O:yes::yes::yes::-K +9 Myslela jsem si původně, že mám vlčí mlhu, ale ono to fakt vypadá zajímavě:yes:

Straslipka Martin: Martine, díky:-). Já jsem minulý rok vynechala, ale letos určitě zase udělám, je to skvělá chuťovka:-p:-)

Před lety jsem to už dělal a je to opravdu vynikající záležitost:-* Takže bodík :yes::yes::yes:

tak jsem delala a manzel na me koukal velice podivne, neveril kdyz ochutnal.Sladko-kysele. Moc dobre budu delat pravidelne:yes:

nachos: budu ráda, když vyzkoušíš a jsem zvědavá, jestli bude chutnat. ;-)

Tohle už jsem jednou před lety chutnala a bylo to výborný. Letos čekám úrodu chilli papriček, tak to musím vyzkoušet.

kracena, děkuju, že jsi vyzkoušela a mám radost, že jsi spokojená. U nás je to taky oblíbené:-p:-)

Tak už jsem vyzkoušela...musím napsat..skvělýýý...tohle budu dělat teda častěji :yes:...

Ještě jedna-opravdu se nerozvaří?Meloun je takovej křehkej....no tenhle týden zkusím,vědět dám stopro...zdravím :-)

Nálev může být teplý. Jestli vyzkoušíš, dej vědět;-):-)

Otázečka.ten nálev se dává vychladlý nebo může být teplý??? díky za odp....dávám bodíka za netradičnost...to musím vyzkoušet,vypadáto hooodně zajímavě...:-);-):-D

Ahoj to muže byt moooooooooooooooooooooooc dobré:yes::yes::-p:-p

Zajímavé :-O:yes:

Já čumím, jak péro z divanu!:-O:-O takový smajlík tady ani není!:-)):-D:yes:

:-D:-D

Marto, jen jako chuťovku a můžu doporučit po bouřlivé noci, zaručeně postaví na nohy ;-):-D:-D:-)):-))

Maris, takovou úpravu vidím prvně, to vypadá zajímavě:yes: a hlavně by to mohlo být dobré:-p. A k čemu takový meloun podáváš?

Tématické fráze:
zavařování melounu, meloun recepty, meloun zavařování, recepty meloun, nálev na feferonky, uprava melounu, zavarovani melouna, zavařování meloun, feferonky recepty, meloun s chilli, vodní meloun recepty, feferonky, zavařujeme meloun, meloun s feferonkami, meloun v nalevu, meloun recept, recepty z feferonek, zavařujeme feferonky, vykrajovani melounu, meloun vodní recepty

Suroviny:
meloun vodní, voda, ocet, cukr, sůl, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, bobkový list, feferonka

Přidat fotografie receptu