Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vláčná rybízová buchta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Hania932

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 121 kJ /
5 526 kcal
Bílkoviny82,41 g
Tuky204,52 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy829,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme dohromady a řádně promícháme. Pokud se bude těsto zdát příliš hutné, můžeme přidat trochu mléka. Krok 2: Těsto vylijeme na plech, který předem vymažeme tukem a posypeme moukou. Těsto poté hustě posypeme rybízem a nakonec posypeme drobenkou. Krok 3: Pečeme 30-40 minut na 180 °C. Krok 4: Po vychladnutí můžeme posypat moučkovým cukrem.

TIP: Nejlepší rybízové moučníky nás příjemně potěší svou chutí. Oblíbené recepty nám poradí s jejich přípravou. Některé snadno zmrazíme pro pozdější využití

Zveřejněno 7. 7. 2022

Poznámka autorky Hania932

Toto je naše oblíbená buchta, když máme rybíz. Je hezky vláčná a moc dobrá! Vždy se po ní hned zapráší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vláčná rybízová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r62D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vláčná rybízová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r62D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Dnes jsem upekla a zmizela během chvilky. Je rychlá, vláčná a moc dobrá. Ukládám a určitě nepeču naposled.:-K:-K

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, cukr vanilkový, jogurt bílý, vejce, máslo, rybíz, mouka polohrubá, tuk, cukr, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu