Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,81 g |
Tuky | 96,38 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 45,92 g |
Postup přípravy
Přidáme do polévky bylinky, nakrájený romadur a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme dle chuti. Krátce povaříme, odstavíme a vmícháme krém nebo jinou zakysanou smetanu. Rozmixujeme do konzistence jakou máme rádi. Krok 4: Pokud chceme v polévce větší kousky vyndáme potřebné množství stranou před mixováním dohladka. Podáváme s chipsy nebo krutony a čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Moje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Suroviny:
dýně máslová,
brambory,
olej olivový,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
koření italské bylinky,
sýr romadur,
crème frâiche,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)