Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdce na divoko

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 358 kJ /
803 kcal
Bílkoviny4,76 g
Tuky84,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Krok 2: Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše několik minut orestujeme. Za občasného podlévání vodou dusíme asi dvě hodiny do změknutí masa. Krok 3: Vydusíme na šťávu, přidáme lžičku hořčice, špetku skořice, zaprášíme moukou a dolijeme vodu na požadované množství omáčky. Provaříme a případně dosolíme.

Zveřejněno 11. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQXr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQXr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:yes::yes:

Měl jsem trochu obavy z té skořice,ale je to SUPER.
Jen ty žampiony tam dám příště poději a ne hned se
srdíčkem aby se tak nerozdusili.
Ale je továžně DOBROTA.:yes::yes::yes::-D:-p:-K

dobrota :-D:yes: - dělávala jsem velmi podobně a nyní velmi těžko sháním ta srdíčka :-D

Dnes bolo k obedu,akurát som pridala víno a džem-ako katty:-)Pridávam 4.bodík a fotku:-p

Zrovna srdíčko dusím,nevím ještě,jak to dopadne,ale voní to božsky. :-p ;-)

Místo "univerzálního koření" jsem použil 3 kuličky jalovce, 3 kuličky nového koření, celý barevný pepř(cca 10 kuliček)...výsledek :yes::yes::yes:

:yes::yes::-p:-p:-K

super receptík, já jsem přidala lžíci povidel-k té divočině a skořici se to hodí...a podlila to trochou červeného vína

Jani, super fotka! :-) A to musím napsat i přesto, že vnitřnosti nejím (nevařím, nefotím...:-D ). :yes:

Taky si myslím, že v jiné kategorii, nicméně, to vypadá moc dobře, divoké koření, skořice, hmmm, super:yes:

Sidero, nechci radit, ale tento recept by měl být v sekci ,,pokrmy z vnitřností";-):-))

Tématické fráze:
vařené vepřové srdce, recepty z vepřového srdce, srdce recepty, veprove na divoko, vařené srdce, vepřové srdce vařené, veprovesrdce, vepřové na divoko recept, recept z vepřového srdce, pokrmy z veproveho srdce, vepřové srdce-recepty, jak dlouho vařit srdce, veprove srdce na slanine, srdce recept, vepř.srdce, srdíčko na divoko, recepty-vepřové srdce, recepty ze srdce vepřového, vařené vepřové srdce recept, recepty srdce

Suroviny:
srdce vepřové, žampióny, cibule, česnek, slanina, koření na divočinu, kmín celý, hořčice, skořice

Přidat fotografie receptu