Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska na bílém víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 815 kJ /
434 kcal
Bílkoviny54,40 g
Tuky1,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy19,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso očistíme, z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. Krok 2: V hlubší pánvi rozpálíme olej a na něm filety z obou stran osmahneme. Krok 3: Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 24. 9. 2022

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Podávala jsem na dva způsoby, s bramborovou kaší a také pouze a s dušenou zeleninou.

Maizena se dá zaměnit samozřejmě za hladkou moukou, poté ovšem jídlo nebude bezlepkové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RqPG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RqPG

Marie

Suroviny:
filet z tresky, víno bílé suché, olej slunečnicový, šťáva citronová, solamyl, sůl mořská, petrželka

Přidat fotografie receptu