Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z růžičkové kapusty

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 150 kJ /
1 948 kcal
Bílkoviny39,37 g
Tuky115,05 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,73 g
Sacharidy175,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájame na malé kocôčky a vyškvaríme. Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel a na slabom ohni za občasného premiešania restujeme asi 10-15 minút (podľa veľkosti hlavičiek).
Odstavíme a necháme vychladnúť. Krok 2: K vychladnutému kelu pridáme kukuricu a na malé kocky narezané paradajky.
Osolíme, okoreníme. Krok 3: Všetky suroviny na zálievku dobre premiešame a na tanieri ňou šalát prelejeme. Krok 4: Podávame s celozrnným pečivom alebo hriankami.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 13. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z růžičkové kapusty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6nVr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z růžičkové kapusty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6nVr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta růžičková, rajče, kukuřice, slanina uzená, pepř bílý, sůl, smetana kysaná, jogurt, ořechy mleté

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu