Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 5,20 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kaštany a fazole, každé zvlášť, přes noc namočte do vody. Před přípravou polévky je sceďte a pokud je to nutné, z kaštanů odstraňte jemnou slupku.
Krok 2: Kaštany a fazole spolu vařte v 1 litru vody hodinu a půl. Nakonec přidejte podle chuti sůl, cukr a skořici.
Krok 3: Polévku nejlépe rozmixujte tyčovým mixérem tak, aby byla hladká a krémová.
Zveřejněno 13. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Moje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 14 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 10 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 13 hodinami
Suroviny:
kaštan jedlý,
fazole,
sůl,
cukr,
skořice
Komentáře