Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jihotyrolska_kucharka Jihotyrolska_kucharka

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 413 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny44,50 g
Tuky5,20 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy185,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kaštany a fazole, každé zvlášť, přes noc namočte do vody. Před přípravou polévky je sceďte a pokud je to nutné, z kaštanů odstraňte jemnou slupku. Krok 2: Kaštany a fazole spolu vařte v 1 litru vody hodinu a půl. Nakonec přidejte podle chuti sůl, cukr a skořici. Krok 3: Polévku nejlépe rozmixujte tyčovým mixérem tak, aby byla hladká a krémová.

TIP: Jedlé kaštany v naší kuchyni

Zveřejněno 13. 10. 2022

Poznámka autorky Jihotyrolska…

Věděli jste, že jedlé kaštany mají vyšší energetickou hodnotu než například brambory? Oceňované pochoutky připravené z jedlých kaštanů jsou například kaše vhodné ke zvěřině, ale dá se z nich připravit také velmi chutná polévka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXVl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXVl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kaštan jedlý, fazole, sůl, cukr, skořice

Přidat fotografie receptu