Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodná vajíčková pomazánka

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zabizena

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chladnutí vajec

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chladnutí vajec)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 216 kJ /
530 kcal
Bílkoviny36,14 g
Tuky37,61 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 919 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy10,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme. Krok 2: Pak je nastrouháme nahrubo a dáme misky. Krok 3: Cibuli nakrájíme najemno a spolu se zbytkem ingrediencí přidáme do misky s vejci a vše smícháme. Krok 4: Pomazánku necháme vychladit.

TIP: Oblíbené vajíčkové pomazánky

Zveřejněno 16. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lahodná vajíčková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k4wj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lahodná vajíčková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k4wj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Různé vajíčkové pomazánky dělávám, tady jsem vejce nastrouhala najemno a přidala o trošku více pomazánkového másla, tvarohu a majonézy. :-K

Děkuji,jsem ráda,že chutná:-)

Dnes připravuji podruhé, je skvělá :-K:-K:-K

Suroviny:
vejce, cibule, pomazánkové máslo, jogurt, majonéza, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, pažitka

Přidat fotografie receptu