Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 390 kJ /
571 kcal
Bílkoviny26,75 g
Tuky24,49 g
Vláknina15,35 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,40 g
Sacharidy54,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nakrájenou cibuli, kolečka klobásy a chvíli restujeme. Přidáme paprikovou pastu, lžíci mouky a společně ještě krátce zarestujeme. Posypeme mletou paprikou, necháme ji rozvonět a hned zalijeme vývarem.
Prošleháme metličkou a přivedeme k varu. Krok 2: Do vařícího základu přidáme kostičky brambor a vaříme doměkka. Krátce před koncem vložíme zelí a zcezené a propláchnuté fazole. Společně krátce provaříme. Krok 3: Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

TIP: Abeceda polévek - recepty na každý den

Zveřejněno 27. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Lr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Lr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí kysané, brambory, fazole bílé, klobása pikantní, cibule, pasta papriková pikantní, paprika sušená sladká, ghee, mouka, vývar masový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu