Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové krevety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 348 kJ /
561 kcal
Bílkoviny63,15 g
Tuky24,43 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 672 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy20,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme olej, přidáme česnek nakrájený na plátky a po chvilce feferonku nakrájenou nadrobno. Promícháme. Krok 2: Krevety osolíme a opepříme. Přidáme do pánve s česnekem a feferonkou. Krok 3: Opékáme tak tři minuty, pak obrátíme a opět opékáme. Když máme syrové krevety, měly by zrůžovět. Pokud máme vařené, je to o odhadu, aby byly hotové. Ale šest minut dohromady by mělo stačit. Krok 4: Dáme stranou. Posypeme nakrájenou petrželkou. Krok 5: Podáváme s bagetou.

TIP: Jak uchovat bylinky co jak nejdéle čerstvé

Zveřejněno 4. 12. 2022

Poznámka autora mojetara

Krok za krokem s fotografiemi najdete také na www.mojetara.cz/recipe/cesnekove-krevety-rychla-akce/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové krevety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Zj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové krevety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Zj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krevety, česnek, olej olivový, feferonka, sůl, pepř, petrželka, citron

Přidat fotografie receptu