Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizovaná cibule jako příloha

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eja57 Eja57

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 115 kJ /
267 kcal
Bílkoviny1,93 g
Tuky11,33 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule oloupeme, nakrájíme na silnější půlkroužky. Krok 2: Do hluboké pánve dáme olej.
Vložíme cibuli, hodně osolíme, přidáme trošku vody. Přikryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme doměkka. Krok 3: Do úplně měkké cibule přidáme cukr a za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Přidáme balzamiko, zamícháme a necháme ještě chvíli restovat. Krok 4: Moc dobrá příloha ke grilovaným bavorským klobáskám. Podáváme s chlebem, podle chuti dáme na talíř trochu křenu.

TIP: Cibule v kuchyni - rady a oblíbené recepty

Zveřejněno 4. 12. 2022

Poznámka autorky Eja57

Inspirace Gordon Ramsay.

Balzamiko ochutnejte. Pokud je hodně kyselé (nemělo by být) tak dejte cukru 2 lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karamelizovaná cibule jako příloha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQvJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karamelizovaná cibule jako příloha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQvJ

Komentáře (1)

:-)<3:yes::yes: je výborná i k sýrům :-K

Suroviny:
cibule červená, sůl, cukr, olej, voda, klobása, křen, chléb

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu