Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní na divoko

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování masa

165 min (45 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 380 kJ /
2 003 kcal
Bílkoviny187,48 g
Tuky110,22 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,60 g
Sacharidy34,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut. Krok 2: Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme marinádou. Necháme v chladu do druhého dne uležet. Krok 3: Maso vyjmeme, osušíme papírovou utěrkou a ze všech stran zpudka opečeme na sádle. Přidáme marinádu a pečeme do měkka. Během pečení maso obrátíme a přeléváme marinádou. Pokud je třeba podlijeme vodou. Krok 4: Měkké maso vyjmeme a necháme ho v teple odpočinout. Krok 5: Výpek vysmahneme, seškrábneme vše připečené, podlijeme vodou nebo vývarem a ještě chvilku povaříme. Pak rozmixujeme a přecedíme. Dochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a zjemníme máslem. Krok 6: Podáváme s domácím knedlíkem.

TIP: Různé druhy knedlíků - rady a tipy

Zveřejněno 14. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí zadní na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Q37

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí zadní na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Q37

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hovězí zadní, sůl, zelenina kořenová, voda, cibule, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, špek, víno červené suché, ocet, cukr, šťáva citronová, máslo, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu