Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trio buřtguláš

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 060 kJ /
253 kcal
Bílkoviny7,92 g
Tuky1,15 g
Vláknina14,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme dotmava nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na polkolieska narezanú klobásu a restujeme, kým klobása nepustí tuk. Krok 3: Potom pridáme mletú papriku, nové korenie a bobkové listy. Krok 4: Vložíme na kocky narezané zemiaky, zalejeme vodou a na miernom ohni varíme domäkka. Krok 5: Keď sú zemiaky mäkké, pridáme na malé kocky narezanú žltú papriku, prelisovaný cesnak, korenie, majoránku a soľ. Krok 6: Podľa potreby zahustíme trochou múky rozmieršanou vo vode. Krok 7: Podávame s chlebom alebo tmavým pečivom.

TIP: Jak uchovat chléb a pečivo co jak nejdéle

Zveřejněno 18. 12. 2022

Poznámka autorky tejaja

Použiť môžeme aj iný druh klobás, musia to byť ale rôzne druhy.

Recept mám z časopisu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trio buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6OL5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trio buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6OL5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
klobása čabajská, klobása, salám vysočina, cibule, olej, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, brambory, paprika čerstvá žlutá, majoránka, česnek, sůl, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu