Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový nákyp s mletým masem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Joyss

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 649 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny85,36 g
Tuky61,12 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy163,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve uvaříme brambory ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso a orestujeme. Pak přidáme rajčata nakrájena na menší měsíčky, papriku na proužky a 2 lžíce kečupu, osolíme, opepříme, můžeme přidat česnek a další koření dle chutí a chvíli dusíme. Krok 3: Do mírně vymazaného pekáčku naskládáme brambory na kolečka na ně vrstvu mletého masa a opět brambory. Vejce rozšleháme ve smetaně, přidáme sýr a nalijeme na brambory. Pečeme v troubě při 180 - 200°C do zlatova.

Zveřejněno 13. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vXN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vXN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Super, vyzkoušeno a chutná :) jen jsem mleté maso udělala na styl své špagety a do smetany jsem dala sůl a italské bylinky :) bodík letí :):yes:

Móc dobrý to bylo :yes:

Dobré,já nedávám papriku a rajčata.:-))

Tématické fráze:
bramborový nákyp, nákyp z mletého masa, jidla z mleteho masa, bramboráky s mletým masem, jídlo z mletého masa, musaka s mletým masem, noky s mletým masem, cuketový nákyp s mletým masem, bramborová musaka, bramborák s mletým masem, jidla s mleteho masa, bramborový koláč s mletým masem, mleté maso s brambory, bramborový nákyp recept, národní jídla-slovensko, nákyp z brambor, jidlo s mletym masem, jídlo s mletého masa, bramborový páj s masem, bramorový nákyp

Suroviny:
brambory, maso mleté, rajče, paprika čerstvá červená, cibule, smetana ke šlehání, vejce, sýr strouhaný, sůl, pepř, česnek, olej, kečup sladký

Přidat fotografie receptu