Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lečo s ačokčou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 430 kJ /
820 kcal
Bílkoviny51,40 g
Tuky31,61 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 474 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy70,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme. Krok 2: Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme vajíčkami a za stáleho miešania necháme zraziť. Krok 3: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 15. 8. 2009

Poznámka autorky tejaja

Recept mám z http://achocha.unas.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VPrM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VPrM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

nechcete někdo ochutnat Ačokču???Dostala jsem několik plodů a neoslovilo mě to :-/ a stále jich mám ještě dost:-)

tu sem ji jeste nevidela tu acokcu nikde:-/

Já dnes dala ačokču i pod kuře k jiné zelenině, a lečo jsem také už dělala je to :-p:yes:

Simonka, ačokča pochádza z Mexika. Neviem ja osobne, či ju dostať niekde v obchode, zatiaľ som ju nevidela. Pestujem ju prvý rok na záhrade, ale určite ju budem pestovať aj v budúcnosti.
Martuška, ačokča má príjemnú hráškovo-uhorkovú chuť s jemným paprikovým nádychom. Ťažko to popísať inak, je menej vodnatá ako uhorka, ale nemá nejakú výraznú chuť ako paprika. Konzumujú sa malé plody , najlepšie tak do 5 cm.
Boubelinda, sú nenáročné na pestovanie, vlastne stačí len , aby mali dostatok vlahy a nič viac.
Pre bežnú spotrebu 4-člennej rodiny úplne stačí 5 rastliniek, potrebujú ale oporu, ťahajú sa.
Ak by ste chceli niečo viac vedieť, pozrite http://achocha.unas.cz/

Ja ešte veľa skúseností nemám, riadim sa radami iných:-D

Zdravím,

moc by mě zajímalo, kde se dá ačokča koupit,nikdy jsem ji ještě neviděla a odkud taková zelenina pochází?
Jméno má zajímavé;-)
a proto dávám bod:yes:

:-O:-O Tak ačokču vidím poprvé. Teda co nového se tu nedozvím.:-D:yes:

Terezko a jak ačokča chutná? Je to podobné paprice? Zajímavé:-)

Tématické fráze:
paprikookurka, ačopča, paprikookurka recepty, achocha, achocha.unas.cz, achocha recepty, paprikookurka recept, ačokča-pěstování, jak zmrazit lečo, jak zmrazit lečo, zelenina ačokča, achocha-ačokča, vaření z ačokčy, ančokca, paprikookurka na lečo, paprikookurka jak pěstovat, achocha.unas, ačokča.unás, ačokča-recepty, lečo

Suroviny:
ačokča, rajče, klobása, sůl, pepř černý, vejce, cibule, olej

Přidat fotografie receptu