Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 043 kJ / 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,97 g |
| Tuky | 11,23 g |
| Vláknina | 12,46 g |
| Cholesterol | 239 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Moje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Tématické fráze:
guláš z mletého masa,
guláš s mletým masem,
rasca,
vaříme kočkám,
drvená rasca,
mletá rasca,
guláš mleté maso,
co je rasca,
hovězí mleté maso,
guláš z mletého,
mlete maso gulas,
mlete hovezi,
mleté hovězí recept,
rasca mleta,
gulas z mletyho masa,
hovězí guláš z mletého masa,
mleté hovězí maso,
mleté hovězí maso recept,
co je mletá rasca,
co to je mletá rasca
Suroviny:
maso hovězí,
maso mleté mix,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón,
protlak rajčatový,
mouka hladká
Komentáře (3)